top of page
Fotoshoot Louise The Game Inn-9 (2).jpg

OVER ONS

The Game-Inn opende 12 november 2020 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn een spellenspeciaalzaak met een ruim aanbod in gezelschapsspellen, dobbelspellen, kaartspellen, puzzels en meer! 

In onze winkel vind je ook het spellencafé. Je kunt hier aanschuiven voor een drankje en een hapje. Ook kan je gebruik maken van The Game-Library, met meer dan 300 spellen om uit te kiezen. En deze collectie blijft groeien, waardoor er steeds nieuwe spellen te ontdekken zijn!

Evenementen

Bij The Game-Inn organiseren we verschillende evenementen zoals de Friday Night Magic, Dungeons & Dragons meetings en aanschuifavonden, waarbij je met andere spelletjesliefhebbers alle spellen uit de bieb kunt spelen.

 

Check onze evenementenkalender voor aankomende evenementen!

Louise Rompes-Hordijk.jpeg

Eigenaar van The Game-Inn Louise Rompes-Hordijk:

"Met The Game-Inn wil ik een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu al regelmatig spellen speelt of helemaal niet: je bent van harte welkom! 

 

Met vrienden organiseer ik vaak spelletjesavonden, waar we nog regelmatig over napraten. Soms gaat het er verhit aan toe en strijden we tegen elkaar (Ticket to Ride). En een andere keer slaan we de handen juist in een om samen tegen het spel te strijden (Pandemic). Of die keer dat we ontdekten een fantastische verhalenverteller in ons midden te hebben... (Weerwolven). Het is ontzettend leuk samen spellen te beleven. Even offline en echt even tijd met elkaar!

 

Met The Game-Inn wil ik ook anderen de ruimte bieden voor het creëren van mooie herinneringen. Met de spellen uit onze winkel kan jij zelf ook de leukste momenten thuis organiseren. Of schuif aan in ons spellencafé en ontdek de spellen uit onze Game Library, met meer dan 300  verschillende spellen.  

 

Ik wens je heel veel speelplezier en hoop je snel te ontmoeten bij The Game-Inn!"
 

bottom of page