Fotoshoot%20Louise%20The%20Game%20Inn-9%

EVENEMENTEN

Bekijk onderstaand de geplande evenementen bij The Game-Inn. Wil je zelf een evenement organiseren in het bordspellencafé? Mail of bel ons dan over de mogelijkheden.

Nieuwe Datum volgt:
NK Ballen met Stieren

Word jij de winnaar van de Koeiencup? Trek je Oranje outfit aan en ga als ware voetbalcoach de strijd aan tijdens het Nieuwerkerks Kampioenschap (NK) Ballen met Stieren!

 

Het 2 spelers kaartspel Ballen met Stieren is begin juni uitgebracht door The Game Master. In dit humoristische kaartspel kies je een 'basiself', een set met speciale voetbalacties en het is gaan met die banaan!
 

Over het NK Ballen met Stieren

Tijdens het NK ga je in een toernooi strijden om de nummer 1 plaats vanuit drie poules.

De wedstrijd start om 13:00 waarbij je vanuit poules gaat strijden om in de finale komen! Iedere ronde duurt 20 minuten met daartussen een pauze van 10 minuten. 
 

Rond 17:00 uur zal de finale zijn gespeeld en dan ben je precies op thuis om thuis zelf de allereerste wedstrijd van Oranje te kijken!
 

Kosten deelnamE

Deelname aan dit evenement is €7,50 per persoon. 

Hierbij is één consumptie inbegrepen.

Er zijn maximaal 18 plaatsen en vol = vol!

Eerste Prijs

De winnaar van het NK Ballen met stieren gaat naar huis met een mooie prijs: een spel van speluitgeverij The Game Master naar keuze!

Spelkenmerken

- Kaartspel

- 2 spelers

- spelduur: 20-30 minuten

- vanaf 8 jaar

- 110 speelkaarten

Speluitleg

Bekijk hier de uitlegvideo van het spel:

Ballen%20met%20stieren_edited.jpg

NK Ballen met Stieren

Koop nu een kaartje voor dit evenement en win de Koeiencup. Bij de prijs van het ticket is 1 consumptie inbegrepen. Vol = Vol!