top of page

Over het spellencafé

Wil je een gezellige middag of avond uit met je partner, vrienden, familie of collega's? In ons spellencafé staan meer dan 300 spellen voor je klaar! Van strategische spellen tot partygames of coöperatieve spellen, er is voor iedereen een leuk spel te vinden. En.. de collectie blijft groeien, waardoor er steeds nieuwe spellen te ontdekken zijn!

 

Check de volledige lijst van alle spellen van het spellencafé op Boardgame Geek.

Het spellencafé is dagelijks geopend tijdens de reguliere openingstijden van de winkel. Je kunt dus altijd gezellig aanschuiven! Op vrijdagavond is het spellencafé geopend tot 22:00 uur.

10% korting op een spel naar keuze!*

Heb je een leuk spel gespeeld in het café en wil je hem ook voor thuis hebben? Je ontvangt 10% korting op een spel naar keuze na afloop van jouw cafébezoek wanneer je gebruik hebt gemaakt van de spellenbieb!* (let op deze korting is niet van toepassing indien je gebruik maakt van een gereduceerd tarief voor het spellencafé. ) 

TARIEVEn

Je kunt zoveel spellen uit de spellenbieb spelen als je wilt voor €4,00 per persoon. (kinderen t/m 3 jaar gratis)

SNACKS & DRINKS

In ons café serveren we natuurlijk ook heerlijke snacks en drankjes. Ook als je geen gebruik wilt maken van The Game Library ben je van harte welkom! 

Wil je zeker zijn van een plekje in het café?

Plaats dan een reservering via de website of bel ons via: 0646106872

bottom of page