top of page

wo 26 okt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Weerwolven Middag

Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is alleen onduidelijk wie dat zijn.. Doe mee met de Weerwolven middag en beleef of jij de nacht zult overleven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Weerwolven Middag
Weerwolven Middag

Tijd en locatie

26 okt 2022, 14:30 – 16:30

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Overleef jij het als onschuldige burger tussen moordlustige weerwolven? Of ben jij juist een weerwolf die op zoek is naar een volgend slachtoffer? Kom erachter tijdens de Weervolven middag! Deelname is 2,50 Euro per persoon.

Leeftijd deelnemers: 

Deelname aan de Weerwolvenmiddag is vanaf 11 jaar. Kinderen onder deze leeftijd mogen deelnemen onder begeleiding van een ouder/verzorger. Deze mogen natuurlijk ook zelf meespelen! 

De middag begint om 14:30 uur met een uitleg van het spel, waarna we gezamelijk het spel Weerwolven van Wakkerdam spelen, onder begeleiding van een spelleider. De middag eindigt om 16:30,  tenzij je eerder wilt stoppen natuurlijk!

Over Halloweek

De laatse weken van oktober staat bij The Game-Inn in het teken van Halloween met griezelig gezellige spellenavonden! De winkel en het café worden in spookachtige sferen versierd waardoor je helemaal in de sfeer komt.. Check de evenementenkalender voor nog meer griezelig gezellige activiteiten.

Deel dit evenement

bottom of page