top of page

za 08 okt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Unmatched Toernooi

White Goblin Games organiseert een landelijk Unmatched toernooi met spannende voorrondes in het hele land en een spetterende finale tijdens Spellenspektakel op zondag 6 november in de Jaarbeurs Utrecht!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Unmatched Toernooi
Unmatched Toernooi

Tijd en locatie

08 okt 2022, 12:00 – 17:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Geef je nu op voor de spannende voorronde van het Landelijk Unmatched Toernooi op zaterdag 8 oktober. 

Iedere deelnemer ontvangt een gave goodiebag van White Goblin Games en promoset met o.a. een Unmatched promo! De winnaar van de dag ontvangt het Unmatched spel Roodkapje vs Beowulf en wordt uitgenodigd voor de landelijke finale tijdens spellenspektakel! Deelname aan het toernooi is gratis! 

Het toernooi start om 12:00 uur en zal tot uiterlijk 17:00 uur duren, op basis van het aantal deelnemers zullen poules worden gemaakt. Let op: inschrijven kan tot 1 oktober!

 

Lees hier alles over het toernooi

Ken je het spel nog niet? Kom dan een uurtje eerder dan het toernooi naar de winkel en we leggen je het spel graag uit. Of kom hem een keer spelen in ons spellencafé! Bekijk ook hier alvast de spelregels.

Over het spel:

Lees hier alles over het spel Unmatched

Tijdens het toernooi zal een fotoverslag worden gemaakt. Deze wordt gedeeld met White Goblin Games en mogelijk gedeeld op social media. Met de inschrijving ga je hiermee akkoord. 

Deel dit evenement

bottom of page