top of page

vr 08 mrt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nucleum - Demo & Spelen

Tijdens deze avond krijg je uitleg over het spel Nucleum. Na een uitleg zal het spel met elkaar gespeeld worden. Let op: dit spel is een echt liefhebbersspel in de zwaardere klasse, maar met de juiste uitleg en wat hulp bij een eerste keer spelen zal je zeker van dit spel gaan houden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nucleum - Demo & Spelen
Nucleum - Demo & Spelen

Tijd en locatie

08 mrt 2024, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze avond krijg je uitleg over het spel Nucleum. Na een uitleg zal het spel met elkaar gespeeld worden. Let op: dit spel is een echt liefhebbersspel in de zwaardere klasse, maar met de juiste uitleg en wat hulp bij een eerste keer spelen zal je zeker van dit spel gaan houden!

Over het spel:

Nucleum is een zwaar eurobordspel, waarin spelers de rol aannemen van industriëlen die proberen te slagen tijdens de economische en technologische bloei van het 19e-eeuwse Saksen, aangewakkerd door de uitvinding en verspreiding van Nucleum (een kernreactor).

 Spelers verdienen overwinningspunten door hun netwerken te ontwikkelen, stedelijke gebouwen te bouwen en van stroom te voorzien, contracten veilig te stellen en mijlpalen te bereiken (willekeurige eindspeldoelen). Elke speler krijgt ook unieke asymmetrische technologieën, waardoor hij speciale krachten krijgt als hij wordt ontgrendeld. 

De gameplay is continu; spelers wisselen elkaar af zonder rondes of fases.

Deel dit evenement

bottom of page