top of page

vr 29 sep

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Makers Meeting

Loop je over van nieuwe spelideeën maar ben je nooit verder gekomen dan je eigen keukentafel? Kom naar de Makers Meeting, bundel je krachten en werk je idee uit! Met deze avond ook een special guest: Han Toan Lim. Lees snel verder!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Makers Meeting
Makers Meeting

Tijd en locatie

29 sep 2023, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Vrijdag 29 september is er weer een nieuwe Makers Meeting! De ideale gelegenheid om verder te werken aan je eigen spelidee samen met andere spelliefhebbers. 

Sommige van ons hebben hun nieuwe ideeën al kunnen testen tijdens een beurs of ander event. Maar hoe haal je nu het beste uit dit soort dagen, hoe bereidt je jezelf voor, wat neem je mee en wat laat je vooral thuis..? 

Special Guest: Han Toan Lim

Han Toan Lim is zelf groot spelliefhebber en heeft te maken met een visuele handicap. Als ervaringsdeskundige legt hij graag uit waar hij tegenaan loopt, bij het vinden van een spel dat ook voor hem werkt en hoe dit beter of anders zou kunnen. Tijdens deze avond zal dan ook met zijn hulp ook nagedacht worden over het ontwikkelen van spellen, waarbij rekening gehouden wordt met onder andere een visuele beperking en andere handicaps. 

Hopelijk tot dan!

Even voorstellen...

Met een achtergrond in de media en liefhebber van bordspellen loop ik, Kris ook rond met ideeën die niet veel verder zijn gekomen dan de keukentafel. Zouden er ook andere mensen hun ideeën, kennis en kunde willen delen met elkaar...? Daar komen we natuurlijk maar op een manier achter!  Daarom  nodig ik jullie dan ook van harte uit tijdens de Makers Meetings @TheGame-Inn.

Hoop tot dan!

Grtz,

Kris

Deel dit evenement

bottom of page