top of page

vr 21 apr

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Makers Meeting

Loop je over van nieuwe spelideeën maar ben je nooit verder gekomen dan je eigen keukentafel? Kom naar de Makers Meeting, bundel je krachten met andere makers en werk je idee uit voor de spelpresentatie, met deze editie een speciale gast!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Makers Meeting
Makers Meeting

Tijd en locatie

21 apr 2023, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

De eerste twee Makers Meetings waren niet alleen gezellig maar ook zeer leerzaam. Iedereen nam zijn of haar expertise en enthousiasme mee, waardoor prototypes weer naar een hoger niveau konden worden gebracht. 

Maar hoe nu verder? Welke stappen vooruit of misschien nog wel terug kan je nemen voordat je de weg naar uitgeven inslaat..?

Special Guest: Hans van Tol

Deze week hebben we Hans van Tol 'The Game Master’ te gast. Als spelauteur heeft hij al meer dan 100 verschillende spellen ontworpen, maakt hij spellen op maat in opdracht van bedrijven en heeft hij toptitels als King of The Valley, Rotterdam Mainports en De Ontembare Stad (winnaar Nederlandse Spellenprijs 2005) op de markt gebracht. Met zijn jarenlange ervaring kan hij daarom als geen ander iets over de weg 'van idee tot huiskamer’ vertellen. 

Zin om geïnspireerd te raken door andere makers en benieuwd naar de Tips & Tricks van Hans? 

Even voorstellen...

Met een achtergrond in de media en liefhebber van bordspellen loop ik, Kris ook rond met ideeën die niet veel verder zijn gekomen dan de keukentafel. Zouden er ook andere mensen hun ideeën, kennis en kunde willen delen met elkaar...? Daar komen we natuurlijk maar op een manier achter!  Daarom  nodig ik jullie dan ook van harte uit tijdens de Makers Meetings @TheGame-Inn.

Hoop tot dan!

Grtz,

Kris

Deel dit evenement

bottom of page