top of page

za 02 mrt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Disney Lorcana - Speelmiddag

Disney Lorcana is de Trading Card Game sensatie van Disney, waarin je met behulp van magische inkt en de kracht van Lorcana je team van Disney-personages samenstelt. Speel jij dit spel al of wil je kennis maken met Lorcana? Kom dan naar de Lorcana speelmiddag!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Disney Lorcana - Speelmiddag
Disney Lorcana - Speelmiddag

Tijd en locatie

02 mrt 2024, 13:00 – 17:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens de Lorcana speelmiddag kan je als nieuwe speler kennis maken met het nieuwe kaartspel van Disney, Disney Lorcana. 

Ben je al ervaren speler? Ook dan ben je van harte welkom om te komen spelen! 

Wat kan je verwachten tijdens de Disney Lorcana middag?

Vanaf 13:00 uur kan je gezellig aanschuiven tijdens de Demo & Spelen: Disney Lorcana. Tijdens deze middag kan je als nieuwe speler het spel leren spelen, waarna je met andere spelers aan de slag kunt gaan. We hebben een deck voor je klaarliggen.  Als ervaren speler kan je kennis maken met andere spelers en gezellig een paar potjes spelen en kaarten ruilen.

Let op: onderlinge verkoop van kaarten is niet toegestaan in de winkel!

Hoe speel je Disney Lorcana?

Je speelt Disney Lorcana met twee spelers. Tijdens de speelmiddag hebben we pok voor nieuwe spelers een starter deck klaar liggen waarmee je het spel kunt leren. Je speel om beurten de verschillende Disney karakters, om als eerste 20 Lore te verzamelen. Om kaarten te spelen moet je inkt gebruiken. Deze inkt  krijg je door kaarten af te leggen. Betere kaarten kosten meer inkt, en door dit te sparen kan je steeds krachtigere kaarten spelen om zo de tegenstander als eerste af te troeven. 

Wat kost deelname aan de demo middag?

Deelname aan de Disneymiddag is gratis! En ben je enthousiast geworden over het spel, dan kan je al beginnen met een eigen starterdeck voor maar 19,95! In dit deck zitten 60 kaarten met een Disney karakter, een eigen kleur en magische spreuk. 

Over Disney Lorcana

Als speler kruip je in de huid van een Illumineer. Dit zijn helden die inkt en een magisch boek gebruiken om glimmers te maken. Deze glimmers zijn stukjes, personages en voorwerpen uit de Disney verhalen die we allemaal kennen, en worden opgeslagen als lore (kennis) in het rijk van Lorcana. Dit is een magische wereld die dient om verhalen te beschermen van boosdoeners. Als speler van Lorcana is het jouw taak om glimmers te creëren en samen met je mede-Illumineers op zoek te gaan naar vermiste lore om zo het rijk van Lorcana te beschermen tegen bedreigingen.

Deel dit evenement

bottom of page