top of page

vr 19 jul

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Blood on the Clocktower

Speel ook mee met het epische spel Blood on the Clocktower en laat je een avond meenemen in het verhaal van Ravenswood Bluff.

Blood on the Clocktower
Blood on the Clocktower

Tijd en locatie

19 jul 2024, 19:45

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Speel ook mee met het epische spel Blood on the Clocktower en laat je een avond meenemen in het verhaal van Ravenswood Bluff. Als deelnemer ontvang je een speciale rol als inwoner van deze stad, waarna jullie samen de strijd tegen het kwaad aan gaan.. Durf jij mee te spelen?

De avond zal worden begeleid door een spelleider. Deze zal de regels van het spel toelichten. Het is wel handig als je alvast een beetje bekend bent met het spel. Bekijk hier een video over dit spel

Praktische info:

  • Deelname vanaf 16 jaar
  • Kosten deelname: 5 euro p.p.
  • Aanvang vanaf 19:45 uur. Start spel rond 20:00 uur
  • Einde spel: rond 23:00 uur

Over het spel:

Tijdens een helse onweersbui galmt er een schreeuw door het slaperige stadje Ravenswood Bluff. De stedelingen haasten zich om onderzoek te doen en ontdekken dat de geliefde plaatselijke verhalenverteller is vermoord.

Het lichaam hangt aan de klokkentoren.. Terwijl het bloed op de kasseien beneden druppelt, dringt langzaam het besef door: er is een demon in de stad, die 's nachts doodt en overdag een menselijke vorm aanneemt.

Kunnen de goede burgers de demon op tijd vinden? Of zal het kwaad deze eens zo vredige stad overspoelen?

Blood on the Clocktower is een spel vol moord en mysterie, leugens en logica, deductie en bedrog voor vijf tot twintig moedige spelers en één slinkse verhalenverteller.

Een sociaal spel dat persoonlijk wordt gespeeld, zittend in een cirkel, waarbij elke speler een ‘goed’ of ‘kwaad’ token ontvangt, met zijn unieke karakter erop. Goede spelers delen informatie om het mysterie op te lossen, terwijl slechte spelers liegen over wie ze zijn en wat ze weten. Het goede team wint als ze hun kennis kunnen bundelen, elkaar kunnen vertrouwen en de demon kunnen executeren. Het kwaadaardige team wint als de demon wantrouwen kan zaaien, detectie kan ontwijken en het dorp kan wegvagen...

Deel dit evenement

bottom of page