top of page
Fotoshoot%20Louise%20The%20Game%20Inn-9%20(2)_edited.jpg

The Game-Inn voor bedrijven

Op zoek naar een mooi geschenk voor jouw personeel of een leuk bedrijfsuitje met collega's organiseren? Bekijk de mogelijkheden voor bedrijven bij The Game-Inn!

Een mooi cadeau voor je medewerkers met Sinterklaas, Kerst of voor een andere feestelijke aangelegenheid? Zoek niet verder: verras je medewerkers met een spellenpakket vol met de leukste spellen!

 

Uiteraard is maatwerk mogelijk en stellen we graag samen met jou een pakket samen dat helemaal past bij jouw organisatie! Neem contact op via info@game-inn.nl of 0646106872 om de mogelijkheden te bespreken.

1[1].png

Kerstpakketten

Geef dit jaar een spellenpakket vol met de leukste spellen voor tijdens de feestdagen! De pakketten, gevuld met geweldige spellen en heerlijke lekkernijen zijn geweldig om cadeau te geven.

 

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk en stellen we graag samen met jou een pakket samen dat helemaal past bij jouw organisatie!

Bestel op tijd. Helaas ondervinden veel leveranciers nog steeds problemen met de levering van spellen. Wil je er zeker van zijn dat de pakketten tijdig binnen zijn, wacht dan niet te lang!

Sinterklaas
geschenken

Oh kom maar eens kijken... Welk leuk spellenpakket deelt de Sint bij jouw organisatie uit? 

Een leuk Sinterklaasgeschenk, feestelijk ingepakt met iets lekkers. Dit zorgt zeker voor een lach op het gezicht bij jouw medewerkers!

Sinterklaas spellenpakket 2.png

Bedrijfsuitjes

Kom met collega's de leukste spellen spelen in het spellencafé van The Game-Inn. Onder het genot van een hapje en drankje maak je er het gezelligste bedrijfsuitje van! 

Neem contact met ons op over alle mogelijkheden voor een uitje met collega's in ons spellencafé!

Fotoshoot Louise The Game Inn-2 (1).jpg
bottom of page