top of page

Blog #2: Aan de klus en openingsdatum!

We zijn er bijna! De spellenkasten liggen al vol met mooie spellen en ook het café krijgt steeds meer vorm. We hebben onwijs hard doorgewerkt, zodat The Game-Inn deze week al de deuren kan openen. Om exact te zijn: op donderdag 12 november aanstaande!


Wat is er een berg werk verzet in iets meer dan een week, ik kan het nog steeds niet geloven… In deze blog geef ik een kijkje achter de schermen met een klein foto verslag van de afgelopen week.


Spellen, kasten en vloer… Op 30 oktober kreeg ik de sleutel van het winkelpand. En toen moest weken van vooruitplannen in het echt samen gaan komen. Komen de kasten op tijd binnen, worden de spellen op tijd geleverd en heb ik wel genoeg laminaat besteld?

Ik mag echt van geluk spreken. Vrijwel alles liep eigenlijk op rolletjes. En dat overkomt mij niet vaak haha.


Vrienden en familie hebben allemaal de handen uit de mouwen gestoken om alles zo snel mogelijk te realiseren. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe dankbaar ik ben voor alle hulp die ik van hen gekregen heb! Van het leggen van de vloer, het ophangen van de verlichting, het bouwen van kasten, opknappen van de stoelen en het uitpakken, stickeren en plaatsen van de spellen. We did it! Dus hierbij ook via deze blog nog een shout-out naar mijn lieve vrienden en familie, zonder wie ik dit echt nooit had kunnen doen. Thanks!!


Onderstaand een foto-impressie van de afgelopen week.


Opening: donderdag 12 november Ik kan niet wachten om de eerste gasten in de winkel te ontvangen. Omdat het coronavirus er helaas nog steeds is zit een grote feestelijke opening er niet in. Natuurlijk vind ik dit ontzettend jammer, want ik had de opening graag met jullie willen vieren. Maar dan houden we het tegoed voor een later moment moet je maar denken. Zodra het kan en mag, maken we er zeker nog een feestje van!


Vanaf donderdag aanstaande ben je dus vanaf 09:00 uur van harte welkom in de winkel! Het café blijft voor nu nog even gesloten. Daarom zullen ook de openingstijden worden aangepast naar reguliere winkeltijden in plaats van tot 10 uur ’s avonds op vrijdag en zaterdag.


Nice things coming soon… Binnenkort vertel ik je meer over een leuk (waarschijnlijk online) evenement waar ik samen met The Game-Master mee bezig ben. Bedankt voor het lezen en hopelijk vanaf donderdag in de winkel of tot de volgende update!

282 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page