top of page

vr 09 dec

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

The Game Master - Demo Opera

Nieuwerkerkse speluitgever The Game Master komt langs om zijn prachtige expert spel Opera te demonsteren. Kom ook langs en maak kennis met dit geweldig mooie spel!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Game Master - Demo Opera
The Game Master - Demo Opera

Tijd en locatie

09 dec 2022, 19:00 – 22:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Beleef de grandeur van drie eeuwen Opera. Richt operagebouwen op, laat talentvolle componisten muziekstukken schrijven en trek volle zalen.

Tijdens demoavond vanaf 19:00 uur kan je kennismaken met Hans van Tol, de maker van het spel Opera. Na een demo van zijn meesterwerk kunnen jullie samen de strijd aan gaan om de eeuwige roem!

Over het spel:

Met trots presenteert The Game Master het intrigerende bordspel Opera, dat de spelers meeneemt door drie periodes van opera: de Barok, de Klassieke Tijd en de Romantiek. 

Zij kunnen de wereldberoemde muziekstukken van Händel, Monteverdi, Mozart, Beethoven, Wagner en Verdi kopen en opera's uitvoeren in Parijs, Londen, Berlijn, Wenen, Venetië en Milaan. 

Maar roem is vergankelijk in dit soms venijnige bordspel. Zorg dat je jouw waardevolle muziekstukken tijdig te gelde maakt of flinke roem vergaart voordat het verval intreedt. Timing is alles in Opera, want geld is vergankelijk en roem is voor eeuwig.

Deel dit evenement

bottom of page