top of page

vr 21 apr

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Terraforming Mars - Demo & Spelen

Heb je geen idee waar je moet beginnen met het geweldige spel Terraforming Mars? Kom dan langs voor een gratis demomiddag en speel direct een eerste keer mee! Lukt het jou als beste om Mars bewoonbaar te maken?

Deze activiteit is vol!
Andere evenementen bekijken
Terraforming Mars - Demo & Spelen
Terraforming Mars - Demo & Spelen

Tijd en locatie

21 apr 2023, 19:00 – 22:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze avond krijg je uitleg over het spel Terraforming Mars. Na een uitleg zal het spel met elkaar gespeeld worden. 

Over het spel:

Het spel Terraforming Mars situeert zich in het jaar 2400. Mensen proberen de planeet Mars leefbaar te maken. Grote organisaties worden gesponsord door de overheid voor hun projecten om de temperatuur te verhogen, het zuurstofgehalte te doen toenemen en te zorgen voor meer water. Iedere speler bezit een organisatie, die beloond wordt op de parameters temperatuur, zuurstofgehalte en water. Hiernaast kunnen ze ook vooruitgang boeken in de infrastructuur in het zonnestelsel of andere lovenswaardige dingen doen om overwinningspunten te scoren. 

Op het moment dat Mars bewoonbaar geworden is voor mensen, wordt gekeken naar wie de grootste bijdrage geleverd heeft aan de omzetting. De overwinningspunten die op andere manieren behaald werden, worden bij deze waardering opgeteld. Wie in totaal de meeste punten heeft, wint het spel Terraforming Mars.

Deel dit evenement

bottom of page