top of page

vr 10 jun

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Sealed toernooi - New Capenna

Ontdek New Capenna, een stad vol pracht en praal! Maar achter dit schitterende uiterlijk ligt een gevaarlijke onderwereld…

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sealed toernooi - New Capenna
Sealed toernooi - New Capenna

Tijd en locatie

10 jun 2022, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Over het evenement

Ontdek New Capenna, een stad vol pracht en praal! Maar achter dit schitterende uiterlijk ligt een gevaarlijke onderwereld… Vijf maffia-families trekken hier aan de touwtjes. Welke familie kan op jouw loyaliteit rekenen?

Sealed Deck Toernooi

De vorm van het toernooi is sealed deck. Dit betekent dat je tijdens het toernooi kaarten krijgt waarmee je een deck gaat bouwen. In dit deck moeten minimaal 40 kaarten zitten. Tussen de potten door mag je het deck aanpassen met de overige kaarten uit je sealed pool.

Bij dit toernooi gaan we ervan uit dat je als speler over voldoende basiskennis beschikt over het spel. Je weet hoe je een sealed deck bouwt en Magic speelt. Je kunt ook van tevoren nog oefenen op de digitale variant: Magic Arena  (gratis) of neem deze quick start guide van tevoren goed door en mee naar het toernooi.

Basic lands en overige toebehoren

Let op: neem indien mogelijk je eigen basic lands mee. Ons advies is 15 - 20 van iedere kleur. Neem evt. ook eigen sleeves, dobbelstenen en een D20 spindown lifecounter mee. Heb je geen basic lands, dan kan je deze eventueel lenen van de winkel (bescheiden voorraad). Voorkeur is echter dat je ze zelf meeneemt om er zeker van te zijn dat er dus voldoende zijn!

Inschrijven

We hebben voor dit toernooi plek voor 8 spelers. Inschrijven kan via deze website.

Programma

  1.  Inloop vanaf 18:45
  2. Boosters openen begint om 19:00 uur
  3. We bouwen daarna onze decks tot 20:00 uur
  4. We spelen vervolgens 3 rondes Swiss pairings van circa 50 minuten

Geschatte eindtijd: ca. 23:00 uur.

Kosten deelname:

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn 27,50 euro per persoon. Af te rekenen bij binnenkomst bij de kassa. Dit is inclusief 6 boosters voor het toernooi. Per speler gaat er bovendien 2 boosters in de prijzenpot, die bij 8 spelers als volgt zal worden verdeeld:

Prijzenpot:

Nummer 1: 4 boosters

Nummer 2: 3 boosters

Nummer 3 t/m 5: 2 boosters

Nummer 6 t/m 8: 1 booster

Deel dit evenement

bottom of page