top of page

vr 03 feb

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Makers Meeting – Kick-off

Loop je over van nieuwe spelideeën maar ben je nooit verder gekomen dan je eigen keukentafel? Kom naar de Makers Meeting, bundel je krachten met andere makers en werk je idee uit voor de spelpresentatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Makers Meeting – Kick-off
Makers Meeting – Kick-off

Tijd en locatie

03 feb 2023, 18:30

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze eerste Makers Meeting peilen we de animo, de behoeftes en verwachtingen van de meetings. We zetten een datum voor de eerste spel presentatie en natuurlijk kunnen er een aantal, eigen prototypes gespeeld worden. Samen maken we de avonden tot een succes en wie weet wat het allemaal voort zal brengen.

Even voorstellen...

Met een achtergrond in de media en liefhebber van bordspellen loop ik, Kris ook rond met ideeën die niet veel verder zijn gekomen dan de keukentafel. Geloof zelf dat ideeën beter worden door deze te delen en met die gedachte stapte ik 2 weken geleden bij The Game-Inn naar binnen. Zouden er ook andere mensen hun ideeën, kennis en kunde willen delen met elkaar...? Daar komen we natuurlijk maar op een manier achter en daarom hebben Louise en ik meteen een datum geprikt. Dus als initiatiefnemer van deze nieuwe avonden, nodig ik jullie dan ook van harte uit tijdens de eerste Makers Meeting @TheGame-Inn.

Hoop tot dan!

Grtz,

Kris

Deel dit evenement

bottom of page