top of page

vr 16 jun

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Makers Meeting

Loop je over van nieuwe spelideeën maar ben je nooit verder gekomen dan je eigen keukentafel? Kom naar de Makers Meeting, bundel je krachten met andere makers en werk je idee uit voor de spelpresentatie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Makers Meeting
Makers Meeting

Tijd en locatie

16 jun 2023, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Vrijdag 16 juni is er weer een nieuwe Makers Meeting! De ideale gelegenheid om verder te werken aan je eigen spelidee samen met andere spelliefhebbers.

Sommige van ons hebben hun nieuwe ideeën al kunnen testen tijdens een beurs of ander event. Maar hoe haal je nu het beste uit dit soort dagen, hoe bereidt je jezelf voor, wat neem je mee en wat laat je vooral thuis..? 

Naast het delen van deze ervaringen om je hier beter op voor te bereiden is er natuurlijk weer volop gelegenheid om nieuwe spellen te testen, feedback te geven en te krijgen.

Geef je op en kom gezellig langs, met of zonder idee om te inspireren en geïnspireerd te raken.

Hopelijk tot dan!

Even voorstellen...

Met een achtergrond in de media en liefhebber van bordspellen loop ik, Kris ook rond met ideeën die niet veel verder zijn gekomen dan de keukentafel. Zouden er ook andere mensen hun ideeën, kennis en kunde willen delen met elkaar...? Daar komen we natuurlijk maar op een manier achter!  Daarom  nodig ik jullie dan ook van harte uit tijdens de Makers Meetings @TheGame-Inn.

Hoop tot dan!

Grtz,

Kris

Deel dit evenement

bottom of page