top of page

vr 10 mrt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Makers Meeting

Loop je over van nieuwe spelideeën maar ben je nooit verder gekomen dan je eigen keukentafel? Kom naar de Makers Meeting, bundel je krachten met andere makers en werk je idee uit voor de spelpresentatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Makers Meeting
Makers Meeting

Tijd en locatie

10 mrt 2023, 18:30 – 22:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens de eerste Makers Meeting hebben we kunnen zien hoe waardevol en leuk het is om eigen ideeën te spelen met ervaren en gepassioneerde spelers. Spelers werden verrast door de creativiteit van de prototypes en de makers door de scherpe, kritische en opbouwende feedback. Een Win-Win situatie en dat smaakt naar meer.

De nieuwe Makers Meeting staat dus alweer in de agenda. Wil je dat we jouw idee tegen het licht aanhouden of wil je zelf alleen graag meedenken en spelen? Meld je dan nu aan, met of zonder eigen idee.

Even voorstellen...

Met een achtergrond in de media en liefhebber van bordspellen loop ik, Kris ook rond met ideeën die niet veel verder zijn gekomen dan de keukentafel. Geloof zelf dat ideeën beter worden door deze te delen en met die gedachte stapte ik 2 weken geleden bij The Game-Inn naar binnen. Zouden er ook andere mensen hun ideeën, kennis en kunde willen delen met elkaar...? Daar komen we natuurlijk maar op een manier achter en daarom hebben Louise en ik meteen een datum geprikt. Dus als initiatiefnemer van deze nieuwe avonden, nodig ik jullie dan ook van harte uit tijdens de eerste Makers Meeting @TheGame-Inn.

Hoop tot dan!

Grtz,

Kris

Deel dit evenement

bottom of page