top of page

di 28 sep

|

The Game-Inn

Magic toernooi – Innistrad Midnight Hunt Sealed Deck

Dinsdag 28 september organiseert The Game-Inn het allereerste Magic toernooi: Innistrad Midnight Hunt Sealed Deck! Schrijf je snel in als je erbij wilt zijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magic toernooi – Innistrad Midnight Hunt Sealed Deck
Magic toernooi – Innistrad Midnight Hunt Sealed Deck

Tijd en locatie

28 sep 2021, 19:30

The Game-Inn, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Over het evenement

Op dinsdag 28 september vindt het allereerste Magic toernooi plaats bij The Game-Inn! We doen dit met de nieuwste set: Innistrad Midnight Hunt, die deze maand is gereleased. Dit is de derde keer dat Magic in 10 jaar tijd afreist naar de razend populaire gothic horror-wereld van Innistrad, waar deze keer iets goed mis lijkt met de zon. De dagen worden korter… en de donkere nachten worden alsmaar langer… Kom spelen en dompel je samen met andere spelers helemaal onder in dit spannende horrorverhaal. 

De vorm van het toernooi is sealed deck. Dit betekent dat je tijdens het toernooi kaarten krijgt waarmee je een deck gaat bouwen. In dit deck moeten minimaal 40 kaarten zitten. Tussen de potten door mag je het deck aanpassen met de overige kaarten uit je sealed pool.

Bij dit eerste toernooi gaan we ervan uit dat je als speler over voldoende basiskennis beschikt over het spel. Je weet hoe je een sealed deck bouwt en Magic speelt. (In de toekomst zullen we bij voldoende animo zeker spelmiddagen gaan organiseren waarbij je Magic ook kunt leren). Je kunt ook van tevoren nog oefenen op de digitale variant: Magic Arena  (gratis) of neem deze quick start guide van tevoren goed door en mee naar het toernooi. 

Basic lands en overige toebehoren

Let op: neem indien mogelijk je eigen basic lands mee. Ons advies is 15 - 20 van iedere kleur. Neem evt. ook eigen sleeves, dobbelstenen en een D20 spindown lifecounter mee. We proberen deze zaken nog te regelen maar dit heeft mogelijk nog iets meer tijd nodig vanuit de leverancier. Heb je geen basic lands, dan kan je deze eventueel lenen van de winkel (bescheiden voorraad). Voorkeur is echter dat je ze zelf meeneemt om er zeker van te zijn dat er dus voldoende zijn!

Inschrijven

We hebben voor dit toernooi plek voor 8 spelers. Natuurlijk hopen we in de toekomst op meer! Inschrijven kan via de website of stuur een mailtje naar info@game-inn.nl. Wanneer het event vol zit zal je op de reservelijst worden geplaatst.

Programma:

1. Boosters openen begint om 19:30 uur

2. We bouwen daarna onze decks tot 20:15 uur

3. We spelen vervolgens 3 rondes Swiss pairings van circa 50 minuten

Geschatte eindtijd: ca. 23:00 uur.

Winkeltoernooi

Het is een winkel toernooi, er wordt niet gespeeld met DCI-id’s. In de toekomst hopen we ons hier ook zeker bij aan te sluiten zodat ook voor Planeswalker Points kan worden gespeeld!

Kosten deelname: 

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn 25 euro per persoon. Dit is inclusief 6 boosters voor het toernooi. Per speler gaat er bovendien 1 booster in de prijzenpot, die bij 8 spelers als volgt zal worden verdeeld:

Prijzenpot:

Nummer 1: 4 boosters

Nummer 2: 2 boosters

Nummer 3: 1 booster

Nummer 4: 1 booster

Deel dit evenement

bottom of page