top of page

vr 27 okt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

IJsselkids Halloween Wandeltocht

Op vrijdagavond 27 oktober zal er vanaf de Verhage in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel om 18:45 uur een stoet vertrekken van de mooiste en engste Halloween verklede kinderen... Durf jij ook mee te lopen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IJsselkids Halloween Wandeltocht
IJsselkids Halloween Wandeltocht

Tijd en locatie

27 okt 2023, 18:45

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorrestein 1, 2912 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Voor de achtste keer organiseren Verhage Dorrestein en Speeltuin de IJsselkids de jaarlijkse Halloween wandelocht! 

Op vrijdagavond 27 oktober zal er vanaf de Verhage in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel om 18:45 uur een stoet vertrekken van de mooiste en engste Halloween verklede kinderen.

Deze tocht zal ook door het Oude Dorp Nieuwerkerk trekken en heeft als eindpunt speeltuin de IJsselkids aan de Kleinpolderlaan.

Voor de eerste keer doen een aantal ondernemers uit het Oude Dorp ook mee aan de wandelroute.  Zo is het griezelen bij The Game-Inn en ook bij Beleef Store en RC Motorsports spookt het deze avond!

De organisaties, Verhage en IJsselkids, roepen iedereen op die mee wil lopen om zich op te geven op de inschrijflijsten bij de speeltuin, via deze pagina of bij Verhage. Neem een lampion of ander iets met licht mee om onderweg op te vallen. De organisatie heeft zelf geen lampionnen voor de deelnemers.

Die avond zal de speeltuin de IJsselkids geheel in een Halloween speeltuin veranderd zijn, met griezelig gezellige activiteiten zoals schminken, spookhuisjes en meer!

Doe jij ook mee? Meld je dan snel aan!

Deel dit evenement

bottom of page