top of page

vr 16 feb

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

HEAT - Demo & Spelen

Gebaseerd op eenvoudig en intuïtief handbeheer, plaatst HEAT spelers in de bestuurdersstoel van intense autoraces, jockeyend voor positie om als eerste over de finishlijn te komen,. Kom jij ook racen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HEAT - Demo & Spelen
HEAT - Demo & Spelen

Tijd en locatie

16 feb 2024, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze avond krijg je uitleg over het spel HEAT. Na een uitleg zal het spel met elkaar gespeeld worden. 

Over het spel:

Gebaseerd op eenvoudig en intuïtief handbeheer, plaatst HEAT spelers in de bestuurdersstoel van intense autoraces, jockeyend voor positie om als eerste over de finishlijn te komen, terwijl ze de snelheid van hun auto beheersen als ze niet willen oververhitten. Door de juiste upgrades voor hun auto te selecteren, kunnen ze de bochten omarmen en hun motor koel genoeg houden om topsnelheden te behouden. Uiteindelijk zullen hun rijvaardigheid de sleutel tot de overwinning zijn!  

Coureurs kunnen deelnemen aan een enkele race of het "Championship-systeem" gebruiken om een heel seizoen in één game-avond te spelen, waarbij ze hun auto voor elke race aanpassen om de eerste plaats op het podium te claimen. Ze moeten voorzichtig zijn, want het weer, de wegomstandigheden en evenementen zullen elke race veranderen om hun kampioenschap op te fleuren. 

Spelers kunnen ook genieten van een solo-modus met de Legends Module of geautomatiseerde stuurprogramma's toevoegen als extra tegenstanders in multiplayer-spellen.

Deel dit evenement

bottom of page