top of page

vr 13 mei

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Expert spellenavond

Heb jij interesse in het spelen van wat zwaardere spellen maar zie je op tegen het leren van de regels? Kom dan naar de Expert spellenavond!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Expert spellenavond
Expert spellenavond

Tijd en locatie

13 mei 2022, 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Heb jij interesse in het spelen van wat zwaardere spellen maar zie je op tegen het zelf leren van de regels? Kom dan naar de Expert spellenavond! 

Tijdens deze avond neemt Hans (groot liefhebber van spellen uit het zware segment) je mee in de wereld van de complexe re bordspellen. Samen met hem duik je in één van de mooie spellen uit zijn collectie.

Voor deze eerste keer is plaats voor 4 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor iedere speler en zodat jullie samen het spel kunnen spelen. 

Er is deze keer keuze uit de volgende spellen:

  • Gaia Project
  • Ark Nova
  • Scythe
  • Terraforming Mars

Heb je een voorkeur voor één van de spellen? Geef dit dan aan bij inschrijven. Mocht een van de spellen als voorkeursspel naar voren komen dan zal deze worden uitgelicht. En anders zal op de avond een keuze worden gemaakt. Het kan dus zijn dat jouw voorkeurspel niet zal worden gespeeld en dat er een ander spel op tafel komt :) 

Let op: sommige van deze spellen zijn engelstalig. Het is handig als je deze taal beheerst wanneer je wilt deelnemen aan deze avond.

Kosten

Deelname aan de avond is 3 euro per persoon. Tijdens de avond is ook het spellencafé geopend en de bar waar je hapjes en drankjes kunt bestellen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Deel dit evenement

bottom of page