top of page

wo 27 okt

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Exit The Game-Inn

De tijd tikt... je hebt een uur om het mysterie te ontrafelen! Lukt het jouw team om binnen de tijd de codes te kraken? Doe mee met Exit The Game-Inn

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Exit The Game-Inn
Exit The Game-Inn

Tijd en locatie

27 okt 2021, 19:30

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

De laatste week van oktober staat bij The Game-Inn in het teken van Halloween! 

Schrijf je nu in voor de Exit avond en ga met een team van maximaal 4 personen aan de slag om een Exit spel te ontrafelen! Met je team kan je kiezen welk Exit spel je wilt spelen en zo het niveau bepalen. 

De spellen van Exit zijn een unieke en spannende belevenis. Je speelt het samen en probeert zo snel mogelijk te ontsnappen, uit bijvoorbeeld een griezelige verlaten hut, een laboratorium of van een mysterieus eiland. Lukt het jullie om op tijd de code te kraken? Dan liggen er nog meer griezelig gezellige spellen voor jullie klaar, zoals Horrified en Spookslot, of wat dacht je van Mysterium? Kom ook spelen en ervaar een spookachtige avond!

Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 of individueel, zodat je tijdens de avond bij een team aangesloten wordt. 

Deelname is 3 Euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje! De winkel is griezelig gezellig aangekleed en zal helemaal in Halloweensferen zijn tijdens de avond.

Durf jij ook te komen? Schrijf je dan snel in!

Deel dit evenement

bottom of page