top of page

do 14 apr.

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Dungeons & Dragons: Inleiding tot D&D

Wil je altijd al Dungeons & Dragons spelen maar heb je geen idee waar je moet beginnen of kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je character? Schrijf je dan nu in voor de inleiding tot D&D avond! Tijdens deze middag of avond kan je kennis maken met deze onwijs gave role playing game.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dungeons & Dragons: Inleiding tot D&D

Tijd en locatie

14 apr. 2022 19:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Binnenkort starten we bij The Game-Inn met one-shots waarbij je kunt aanschuiven om onder begeleiding van een ervaren DM de meest fantastische avonturen te beleven. Zowel beginnende als meer ervaren spelers zijn van harte welkom! 

 

Tijdens deze avond  krijg je inleiding tot D&D en staan ervaren DM's voor je klaar om je introduceren met de basisbeginselen van het spel en kunnen ze jou helpen met bijvoorbeeld het maken van een character of meer vertellen over hoe je aan de slag kunt als Dungeon Master (DM)

 

De bar is geopend en onder het genot van een drankje kan je ook kennis maken met andere spelers en mogelijk speelgroepen vormen, kennis uitwisselen of gewoon gezellig samenkomen.    

Kosten:

Deelname aan de avond is 3 euro per persoon. Gelieve contant te voldoen bij aankomst. 

 

Belangrijk:

De avond is op basis van voorinschrijving en gaan door bij minimaal 6 aanmeldingen. Je ontvangt van een definitieve bevestiging of de avond wel of niet door zal gaan.

bottom of page