top of page

za 30 dec

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Demo & spelen: Carnegie

Kom ook naar de Demo + Spelen van Carnegie! Tijdens deze ochtend krijg je uitleg over dit spel, waarna je samen zult spelen.

Deze activiteit is vol!
Andere evenementen bekijken
Demo & spelen: Carnegie
Demo & spelen: Carnegie

Tijd en locatie

30 dec 2023, 11:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Kom ook naar de demo & spelen van Carnegie om kennis te maken met dit bordspel over een van de rijkste mensen in de wereld!

Over het spel

Carnegie is een bordspel ontworpen door Xavier Georges, met artwork van Ian O’Toole. Carnegie is geïnspireerd op het leven van Andrew Carnegie, hij werd een van de belangrijkste spelers in de opkomende staalindustrie in de Verenigde Staten. Carnegie was niet alleen een van de rijkste mensen in de wereld, ook was hij filantroop en weldoener voor sociale projecten.

In dit elegante en interactieve managementspel concurreren spelers om hun bedrijf te laten groeien door te investeren in onroerend goed; nemen ze werknemers in dienst, produceren ze goederen, creëren ze transporttechnologieën en netwerken door de Verenigde Staten.

Let goed op de keuzes van je tegenstanders om mogelijkheden te vinden voor lucratieve kansen. Uiteindelijk wint de meest succesvolle speler, maar succes wordt beoordeeld door meer dan iemands rijkdom. Om te winnen moeten spelers ook bijdragen aan de grootsheid van het land door hun daden en vrijgevigheid. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Deel dit evenement

bottom of page