top of page

do 21 apr

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

D&D One-shot - Candlekeep Mystery

Historici, wijzen en avonturiers zoals jij die hunkeren naar kennis, komen naar dit bibliotheek fort om de enorme collectie boeken te bekijken, waarin de antwoorden zijn op de vragen die hen kwellen. Maar pas op, veel van deze boeken bevatten hun eigen mysteries - elk een portaal naar avontuur...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
D&D One-shot - Candlekeep Mystery
D&D One-shot - Candlekeep Mystery

Tijd en locatie

21 apr 2022, 18:30

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Durf jij die drempel te overschrijden?

Wat kan je tijdens de one-shot verwachten

De one shot begint in de bibliotheek van Candlekeep, waar jullie karakters door middel van een magisch boek terecht komen in een nieuwe wereld. Hier zal een probleem voor jullie klaarliggen om op te lossen. Wanneer opgelost kunnen jullie terugkeren naar Candlekeep.

De one shot is roleplay heavy. Verwacht dus geen super lange dungeon. In plaats daarvan kom je problemen tegen die je samen met je groep moet oplossen.

  • Thema: avontuur, mysterie.
  • Duur: 2 tot 4 uur
  • Taal: Nederlands/Engels (veel DnD termen zullen in het Engels gesproken worden)
  • Character: level 3, all sourcebook material (Tasha’s cauldron meegerekend), standard array.

Tafel regels

De standaardregels van DnD 5e zijn leidend. Wanneer er vragen over de regels zijn kan het spel tijdelijk worden neergelegd om de regels te bespreken, of uit te leggen. De DM heeft te allen tijde het laatste woord.

  • De one-shot is voor leeftijden vanaf 12 jaar.
  • Grof taalgebruik is toegestaan mits het niet beledigend is naar de rest van de spelers.
  • Grafische beschrijvingen van geweld en de gevolgen daarvan worden niet beschreven.
  • Medespelers (en de DM) worden te allen tijden gerespecteerd. 
  • Wanneer iemand aangeeft zich niet prettig te voelen met een bepaald onderwerp wordt dit niet gebruikt tijden de roleplay. (Voorbeeld: iemand is bang voor slangen, dan zal de DM geen slangen inzetten)

Planning

De avond start met een inloop tussen 18:30 en 19:00 uur. Vanaf dan gaan we aan tafel om het onvergetelijke avontuur te beginnen...

Kosten deelname

Deelname is 3 euro per persoon. Gelieve contant te betalen bij aankomst. Tijdens de avond is de bar in de winkel geopend voor consumpties. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. 

Maximaal aantal deelnemers

Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Bij meer animo zal je na het inschrijvingslimiet op de wachtlijst worden geplaatst. We zullen dan ons best doen om een andere DM te vragen een extra avontuur voor te bereiden.

Deel dit evenement

bottom of page