top of page

za 09 dec

|

Nieuwerkerk aan den IJssel

Altered Roadshow

Kom ook naar de Altered Roadshow en maak kennis met dit gloednieuwe kaartspel! Deelname is gratis en je ontvangt ook een unieke promokaart! Deelname is gratis.

Dit evenement is helaas vol!
Andere evenementen bekijken
Altered Roadshow
Altered Roadshow

Tijd en locatie

09 dec 2023, 11:00 – 17:00

Nieuwerkerk aan den IJssel, Dorpsstraat 20, 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Kom ook kennis maken met Altered tijdens de Altered Roadshow! Tussen 11:00 en 17:00 uur kan je aansluiten bij verschillende demo ronden van dit unieke nieuwe kaartspel. Deelname is helemaal gratis en je ontvangt ook een promokaart! Schrijf je snel in als je erbij wilt zijn!

Wat is Altered?

Altered is een innoverend kaartruilspel met een nieuwe, verfrissende insteek voor zowel recreatieve als wedstrijdspelers. Het spel speelt zich af in een universum met een uitgebreide verhaallijn en visuele ontwerpen (beïnvloed door het werk van Miyazaki en Dixit-achtige illustraties). Het gaat over het verkennen van een nieuwe, hervormde Aarde nadat een mysterieuze gebeurtenis, het Tumult, deze ingrijpend veranderde.

Stel je eigen avontuur samen, kies een factie en leid de expedities door een wereld die telkens verandert. Ontdek als eerste wat het universum van Altered te bieden heeft!

Centraal in deze revolutie staat het grote aantal vakkundig vervaardigde details — een nieuw rariteitensysteem, een veranderende verhaallijn, innoverend(e) spelmechanismen en ontwerp — en een fygitale ervaring, met een breed scala aan verbeteringen van de levenskwaliteit, zowel voor de spelers als voor toernooi-organisatoren en winkeleigenaren.

Voortgekomen uit de verbeelding van de talentvolle spelontwerper Régis Bonnessée (oprichter van de Libellud studio, uitgever van Dixit, Mysterium, Dice Forge en Seasons), wordt dit project aangeboden door de Franse studio Equinox, gevestigd in Parijs, in samenwerking met en exclusief gedistribueerd door Asmodee.

Spelregels

In Altered, speel je als held en zijn metgezel, een erkend avonturier en kampioen van een van de zes facties in het spel, die op avontuur gaan om het onbekende te verkennen! Spelers spelen om beurten via een dag- en nachtcyclus, met in elke beurt nieuwe strategische beslissingen.

Kies een factie, leid de expeditie door steeds wisselende biomen en ontdek als eerste het hele gebied.

Wat is er zo uniek aan?

Altered bevat een gloednieuw spelontwerp en langverwachte mechanismen, verpakt in een frisse en droomachtige stijl die een breed publiek zal aanspreken.

Deel dit evenement

bottom of page