clint-cearley-candlekeep-4.jpg

D&D One-sHots
in samenwerking met tibby's vault

Middel-1-paaos1om33aqytt6t5tsben7hbym24tjpj1zd3lhgc.png

Aangezien er bij One-Shots altijd nieuwe avonturiers gaan aanschuiven hierbij alle informatie op een rijtje!

 

  • Om 19:00 start het spel. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. 

  • Als je eerst nog een drankje wilt doen of wat vragen hebt aan de DM kan je wat eerder komen.

  • Er zullen twee groepen gelijktijdig spelen. De sessie wordt begeleid door een ervaren DM van Tibby’s Vault. 

  • Wil je graag met iemand spelen waarmee je komt? Geef dit dan bij binnenkomst even aan en we zullen proberen de groepen naar wens in te delen.

 

Belangrijk:
Het is de bedoeling dat je een character sheet maakt op Level 3. Zorg dat je deze mee hebt! Hiervoor gebruik je de Standaard Array 5e voor de stats en voor items kan je Starting equipment gebruiken.

 

Nieuwe speler?

Ben je nieuw met D&D en heb je geen idee wat bovenstaand allemaal betekent is dit geen probleem! We helpen je graag met het voorbereiden van jouw character. Koosje van Tibby’s Vault is dondermiddag vanaf 16:00 aanwezig bij The Game-Inn.

 

Kosten:

Er zit veel werk in het voorbereiden van een one-shot. Daarom wordt gevraagd 3 Euro contant af te rekenen bij jouw DM. Dit doe je aan het begin van het spel.

 

Snacks & drinken:
Tijdens de avond is de bar van The Game-Inn geopend. Je kunt hier verschillende drankjes en snacks bestellen. Je kunt hiervoor een bar rekening openen op jouw naam en deze aan het einde van de avond afrekenen bij de kassa. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

 

Contact

We kijken er enorm naar uit om met jou op avontuur te gaan! Voor vragen en om contact te houden kan je eventueel deelnemen aan onze Discord groep. Meld je aan via: https://discord.gg/gvcgcsTB67

Tafel regels

De standaardregels van DnD 5e zijn leidend. Wanneer er vragen over de regels zijn kan het spel tijdelijk worden neergelegd om de regels te bespreken, of uit te leggen. De DM heeft te allen tijde het laatste woord.

  • De one-shot is voor leeftijden vanaf 12 jaar.

  • Grof taalgebruik is toegestaan mits het niet beledigend is naar de rest van de spelers.

  • Grafische beschrijvingen van geweld en de gevolgen daarvan worden niet beschreven.

  • Medespelers (en de DM) worden te allen tijden gerespecteerd. 

  • Wanneer iemand aangeeft zich niet prettig te voelen met een bepaald onderwerp wordt dit niet gebruikt tijden de roleplay. (Voorbeeld: iemand is bang voor slangen, dan zal de DM geen slangen inzetten)

 

Afmelden 

Kan je onverwacht toch niet aanwezig zijn? Geen probleem, wil je jezelf afmelden via 0646106872 of info@game-inn.nl? Dan kunnen we mogelijk iemand anders nog blij maken met jouw plekje!