top of page

D&D One sHots
in samenwerking met tibby's vault

Middel-1-paaos1om33aqytt6t5tsben7hbym24tjpj1zd3lhgc.png

Dungeon Master Koosje van Tibby's Vault organiseert avontuurlijke One Shots op diverse locaties. Ook bij The Game-Inn kan je aanschuiven bij een van haar avonturen. Ga snel naar de evenementenkalender van Tibby's Vault en schrijf je in voor een One Shot!

tibbys vaultoneshots.PNG

Belangrijk:
Het is de bedoeling dat je een character sheet maakt op Level 3. Zorg dat je deze mee hebt! Hiervoor gebruik je de Standaard Array 5e voor de stats en voor items kan je Starting equipment gebruiken.

 

Kosten:

Er zit veel werk in het voorbereiden van een one-shot. Daarom wordt gevraagd 15 Euro contant af te rekenen bij jouw DM. Dit doe je aan het begin van het spel.

Snacks & drinken:

Tijdens de avond is de bar van The Game-Inn geopend. Je kunt hier verschillende drankjes en snacks bestellen. Je kunt hiervoor een bar rekening openen op jouw naam en deze aan het einde van de avond afrekenen bij de kassa. Let op: eigen consumpties zijn niet toegestaan!

Nieuwe speler?

Ben je nieuw met D&D en heb je geen idee wat bovenstaand allemaal betekent is dit geen probleem! Zonder enige kennis over het spel kan je alleen niet direct deelnemen aan de One Shot. We helpen je op een eerder moment graag met het voorbereiden van jouw character. Neem hiervoor contact op met The Game-Inn of indien je op een andere locatie gaat spelen met Koosje van Tibby's Vault. 

Tafel regels

De standaardregels van DnD 5e zijn leidend. Wanneer er vragen over de regels zijn kan het spel tijdelijk worden neergelegd om de regels te bespreken, of uit te leggen. De DM heeft te allen tijde het laatste woord.

  • De one-shot is voor leeftijden vanaf 12 jaar wat betreft de jeugd sessies en 16 jaar voor de volwassen edities. 

  • Grof taalgebruik is toegestaan mits het niet beledigend is naar de rest van de spelers.

  • Grafische beschrijvingen van geweld en de gevolgen daarvan worden niet beschreven.

  • Medespelers (en de DM) worden te allen tijden gerespecteerd. 

  • Wanneer iemand aangeeft zich niet prettig te voelen met een bepaald onderwerp wordt dit niet gebruikt tijden de roleplay. (Voorbeeld: iemand is bang voor slangen, dan zal de DM geen slangen inzetten)

bottom of page